Locatii de nunta

Nunta este cel mai important eveniment din viata unei persoane, iar locatia trebuie sa fie aleasa cu mare atentie.

Alegerea locului de desfășurare a nunții este prima sarcină de planificare a nunții pentru majoritatea cuplurilor. Dar de unde începeți pentru a găsi localul perfect pentru ziua cea mare?

Ne face placere sa va recomandam locatiile colaboratoare, locatii ce va garanteaza calitatea serviciilor, locatii de nunta cu experienta in domeniul nuntilor. 

Hilton Garden Inn Hotels

  Hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Old Town este situat la intrare in  Centrul Vechi, pe Strada Doamnei nr 12, intr-o cladire istorica din anul 1886.

  Sala Cismigiu are 110 metri patrati si are tavanul de sticla, cu detalii arhitecturale deosebite. Sala se poate customiza conform cerintelor clientului. De asemenea, sala dispune de un foyer cu mese inalte de cocktail, unde se pot  monta cabina foto, candy bar sau alt décor special.

  Scara monumentala poate fi locul ideal pentru amintiri memorabile. 

  Hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Old Town este alegerea perfecta pentru o nunta cu personalitate!

Culinaryon

CulinaryOn – cel mai mare centru de evenimente cu tematica culinara din Europa, situat in Soseaua Pipera nr.48, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020112, este locul unde sunteti intotdeauna binevenit.

Сentrul de evenimente CULINARYON, va ofera experiente culinare de neuitat, intr-un ambient modern, perfect utilat, fiind potrivit nu doar pentru activitati culinare si cursuri de gatit, ci si pentru locatia de nunta mult visata.

Dispunem de un spatiu generos de 1.300 mp, fiind unul din cele mai mari spatii de gatit din Europa, avand 2 sali de conferinta, 3 studiouri de gatit si 1 sala VIP. Putem gazdui pana la 250 de invitati, alegeti optiunea favorita si alaturati-va acestei aventuri culinare extraordinare!