Dj Nunta

 

Serviciul de Dj nunta va este oferit in Bucuresti si in orasele tarii la cel mai bun raport calitate – pret!

 

   Nunta ta este unica, iar noi iti aducem creativitate si o noua perspectiva asupra serviciului de Dj, pentru a va asigura ca toate aspectele muzicale sunt potrivite si perfecte nevoilor dumneavoastra.

   Daca esti în cautarea unui Dj care sa aiba grija de ziua ta speciala cât se poate de bine, atunci DJ-ul nostru este alegerea potrivita pentru tine, oferind divertisment de calitate pentru petrecerea de nunta!

  Va pune la dispozitie Dj cu experienta in domeniul evenimentelor private si ofera servicii de entertainment in toate orasele Romaniei.

  Sa fii Dj la nunta este o mare responsabilitate, deoarece de Dj depinde intreaga seara, toata atmosfera, iar Dj-ul recomandat de noi va oferi invitatilor o noapte de neuitat pe ringul de dans.

  Avand o vasta cultura muzicala si o baza de genuri muzicale cuprinsa intre anii 70 si pana in prezent, playlistul este unul foarte variat, dj-ul poate creea o frumoasa atmosfera pe ringul de dans.

  C&S Partyz Sound este o companie din Bucuresti specializata in servicii pentru nunti, botezuri, onomastice cat si petreceri corporate. Oferim servicii de dj, solisti, mc, instalatie de sonorizare, fum greu, lumini pentru ring si lumini arhitecturale, evenimentelor ce au loc in Bucuresti si orasele tarii.