Petrecerea de nunta in 2024

Petrecerea de nunta in 2024

 

 

  Avand in vedere contextul actual, organizarea unei petrecerii de nunta a dat batai de cap mirilor, fiind nevoiti sa-si amane unul dintre cel mai importante evenimente din viata lor.

  Daca ai de gand sa-ti organizezi nunta in 2024 tine cont de urmatoarele sfaturi:

  • Numarul invitatilor ar putea fi unul mai redus
  • Opteaza pentru un DJ!  Avand in vedere un eventual buget mai redus, precum si numarul mai mic de persoane care pot participa, aceasta este solutia perfecta pentru nunta ta.

 

  Atmosfera va fi la fel de frumoasa, chiar daca nu ai o trupa de cover.

  • Atentie la ofertele prea ieftine! Alege un DJ recomandat. Chiar daca bugetul este adaptat la situatia actuala, nunta este poate cel mai important eveniment din viata ta, asa ca asigura-te ca dj-ul pe care il vei alege are un istoric de petreceri reusite si iti ofera un raport optim calitate-pret!
  • Ia in calcul o locatie outdoor! Cel mai probabil restrictiile pentru petrecerile in interior se vor mentine, chiar si partial, asa ca o locatie outdoor sau mixta te salveaza de griji!
  • Ia legatura din timp cu cei de la locatie, verifica daca sunt pregatiti pentru mai multe scenarii si daca au solutii pentru posibilele modificari.
  • Organizeaza-ti nunta intr-o zi de vineri! Dj-ii de nunta ne spun ca asta este o practica frecventa in randul restaurantelor , mai ales in aceasta perioada, asa ca multe locatii care gazduiau de obicei nuntile sambata si duminica vor avea mai multe evenimente si vinerea.
  • Daca totusi iti doresti o nunta mai ampla, ai varianta de a-ti organiza nunta in 2022! Daca nunta ta de vis implica multe persoane si o locatie mai mare, 2024 e o solutie mai buna. Daca lucrurile nu se indreapta spre bine in ritmul necesar, iar apropierea datei fixate pentru 2024 nu aduce ridicarea restrictiilor astfel incat sa poti avea nunta dorita.

 

  Daca ai nevoie ajutor in organizarea nuntii tale, vreaununta.ro e aici pentru tine!

  Suntem aici cu sfaturi si idei si hai sa lucram impreuna pentru ca nunta ta sa iasa asa cum ai visat. Suntem la un telefon distanta!