Despre Noi

De ce Noi ? Pentru ca Iubim ceea ce facem !

Ne place sa oferim eleganta.  Ne place sa oferim zambete.  Ne place sa oferim atmosfera.  Ne plac provocarile.  Ne place sa trecem peste limitele impuse de societate.

Experienta acumulata in urma evenimentelor, recomandarile pe care le primim de la miri, va ofera garantia unei nunti reusite.

Indiferent de serviciile pe care le alegeti, colegii nostri vor aborda evenimentul dumneavoastra cu profesionalism.

Dj la nunta este cel mai important element din seara nuntii, iar un dj recomandat este cea mai buna solutie!

Nunta cu dj a devenit un serviciu ideal din perspectiva ofertelor de pret, transparentei, varietatea genurilor muzicale.

Ne place sa venim in sprijinul cuplurilor cu planificarea muzicii si a intregului program al serii, sa ne asiguram ca totul este bine coordonat, iar nunta v-a decurge fara probleme.

Pe langa furnizarea serviciului de Dj la nunta, va oferim servicii de Mc, Solisti, variante de lumini pentru ring, lumini arhitecturale, fum greu, momente.

Serviciile de foto si video sunt serviciile care va ofera singurele amintiri cu care veti ramane pe tot parcursul vietii.

Orice eveniment are si un moment dulce , iar noi va oferim acest moment cu un delicios Candy Bar de nunta, compus din prajituri realizate cu igrediente naturale.