Cum aleg muzica pentru nunta?

Cum aleg muzica pentru nunta?

 

 

  Micile detalii fac diferenta, asa ca rezerva-ti timp pentru a realiza playlistul nuntii tale impreuna cu Dj-ul!

  Dincolo de valsul mirilor, o importanta deosebita o are si calupul de piese care urmeaza dupa acest moment. Ele vor incuraja restul invitatilor sa ti se alature pe ringul de dans, asa ca alege impreuna cu DJ-ul tau melodiile potrivite.       Aceasta este cea mai buna ocazie de a-i ridica de la mese pe cei dragi si de a avea un start pe masura!

  De asemenea, la o petrecere sunt invitati de varste diferite, cu preferinte muzicale diverse, asa ca e de preferat ca melodiile alese sa fie variate. Oamenii cu o varsta mai inaintata pot prefera muzica populara dar si muzica anilor 80’-90’, in timp ce tinerii prefera hiturile internationale, dar si muzica pop romaneasca.

  E important ca inainte de toate sa verifici lista invitatilor si sa pui accent pe publicul tanar, cel care va fi prezent pe ringul de dans cel mai mult si va intretine atmosfera.

  Chiar daca nunta este a ta si poti avea melodii preferate, tine cont si de preferintele invitatilor. Daca ei se simt bine inainte de toate cu siguranta te vei distra si tu alaturi de ei. Daca scopul este ca ei sa se simta bine, tu vei fi cu atat mai fericit.

  Consulta-te cu DJ-ul si tine cont de tipul de invitati, varsta acestora, zonele din care vin si momentele speciale din cadrul evenimentului pentru o petrecere de neuitat!