Candy bar nunta

Candy bar recomandat pentru nunta

Servicii profesionale de Candy Bar pentru ocazii speciale! 

 

Suntem o afacere mică deținută de o familie locală. Folosim doar cele mai bune ingrediente pentru a face un produs delicios și frumos! Cu un personal creativ talentat, vă putem ajuta să obțineți un candy bar de nuntă cum ati visat.

  Dulciurile de nuntă personalizate vor fi un succes la petrecerea ta, iar invitatii vor fi incantati să deguste prajituri cu gustul copilariei, pentru a-și aminti ziua ta cea mare.

  Pasiunea pentru prajituri a fost mostenita din generatie in generatie. Folosim doar cele mai bune ingrediente și avem cei mai talentați decoratori pentru a putea realiza un produs finit delicios și frumos. Cu un personal creativ si talentat, vă putem ajuta să obțineți un candy bar deosebit pentru nunta la care ati visat.

  Candy bar by Catalina este specializat în deserturi pentru nunți sau alte evenimente speciale. Ingredientele proaspete se află la baza fiecărei creații și includ elemente precum fructe proaspete și alte igrediente delicioase, astfel încât să vă asigurați că nu există aditivi sau arome artificiale.

  Fiecare preparat este făcută de la zero pentru a va oferi un gust deosebit. In plus, tematica nuntii poate fi adaptata si pentru candy bar-ul dumneavoastra

  Încercați să se potrivească cu o anumită culoare? Cumpărați după culoare pentru a vedea cele mai populare modele în culoarea nunții voastre.

  Oferim consultanta, degustari cat si o personalizare impreuna, pentru a asigura un candy bar de poveste, dar si tortul de nunta.

  În plus, Candy bar by Catalina vă oferă livrarea tortului la evenimentul dvs. de nuntă pentru un plus de confort.

  Unul dintre elementele principale ale unei nunți sau petreceri este tortul pentru nuntă. Candy bar by Catalina furnizeaza torturi de toate dimensiunile, formele, culorile si designul. Clienții noștri pot alege fie tortul lor special din recomandarile noastre, ori ne pot prezenta ei modelul lor preferat.

  În mod alternativ, clienții își pot alege propriul stil și pot proiecta propriul tort. Putem produce tortul pentru a se potrivi cu ținuta clientului. Creăm prăjituri unice care să se potrivească gustului clientului și unul care să se potrivească cu tema nunții.

Candy bar recomandat pentru nunta